Albo Bor

Serbian English

ALBO ALU I PVC STOLARIJA

O NAMA


Firma ALBO čija je osnovna delatnost proizvodnja AL I PVC stolarije osnovana je 1996. godine kao samostalna zanatska radnja u Boru. Širenjem asortimana i poboljšanjem kvaliteta usluga, firma 2003. god prerasta u D.O.O. ALBO.
Naši proizvodi se izrađuju od profila i okova vodećih svetskih proizvođaca kao sto su ALUMIL, EXALCO, KBE, MACO I drugi.
Prateći svetske trendove u ovoj oblasti firma je 2006. god pocela i sa proizvodnjom stolarije u kombinaciji AL-DRVO sto nam u ovom trenutku omogućava da uspesno odgovorimo na sve zahteve tržišta. Kreativan i stručan tim spreman je da u svakom trenutku odgovori na potrebe kupaca pružajuci usluge u vidu saveta i idejnih rešenja bez obaveze da se rešenja primene.

Danas, sa 80 zaposlenih i preko 2000m2 poslovnog i proizvodnog prostora ALBO d.o.o. spada u vodeće firme u svojoj oblasti čiji je cilj unapređenje kvaliteta proizvoda i uspostavljanje uspešne saradnje sa krajnjim korisnicima.

Svoje mogucnosti i kapacitete iskazala je u 2007. i 2008. godini kada je uspešno završavala postavljene zadatke na kompleksnim i velikim objektima pocevši od Ulcinja, Budve, Bečića, Bara pa preko Kruševca, Beograda i sve do Subotice. Tehnička i stručna osposobljenost svakog pojedinacno zapošljenog radnika osnovni je preduslov za uspešno, sigurno i kvalitetno obavljanje svih vrsta poslova koji se odnose na proizvodnju i ugradnju AL I PVC stolarije. Samo deo referentne liste pokazuje stvarne mogućnosti i pravu snagu D.O.O. ALBO – BOR.

 

REGISTRACIJA FIRME POTVRDA O PDV-U PVC SERTIFIKAT

 

KBE

Banner

Alumil

Banner

STS KAN

Banner

MACO

Banner

TOŠKE ROLL

Banner

STUBLINA

Banner

PROAL

Banner