Albo Bor

Roletne i komarnici

E-mail Print PDF

 

Roletne Vas štite od neželjenih pogleda, a istovremeno su odlična zaštita od hladnoće, vrućine, buke, vetra, kiše, grada i rasipanja energije. U našoj proizvodnji izradjujemo roletne aluminijuma po meri i želji kupca. U ponudi imamo veliki izbor boja po RAL karti, kao i dekore drveta. Roletne su izradjene od najkvalitetnijih materijala po najvišim evropskim standardima, garantuju dugotrajnost i funkcionalnost. Naša prednost je brzina izrade i montaže samog proizvoda, a usluga merenja i motaže je besplatna. Roletne mogu biti sa unutrašnjom i spoljašnjom kutijom. Roletne uglavnom idu u kombinaciji sa rolokomarnicima. Rolokomarnici omogućuju cirkulaciju svežeg vazduha, a istovremeno sprečavaju ulaz insekata u prostorije  i tako učiniti Vaše prostorije udobne za boravak i u letnjim noćima. Komarnici su pogodni kako za stambene prostorije tako i za javne objekte. Preporučujemo za restorane, menze, bolnice, prodavnice i sve prostorije gde se priprema i uslužuje hrana i piće. U ponudi imamo rolokomarnike, fiksne komarnike, PLISSE komarnike, vrata (Američke) komarnike. 

 

Pored standardnih boja postoji mogućnost plastificiranja  u svim  bojama po RAL karti, po želji kupca, kao i izrada u  svim teksturama u boji drveta.


Roletnama možemo upravljati: ručno, automatom sa trakom ili kurblom, automatski (elektromotorom), daljinskim upravljačem, tasterom i programatorima.

 

ALUMINIJUMSKE ROLETNE

KOMARNICI